El govern català assenyala que el Quart Cinturó és el darrer obstacle amb el PSC

Els socialistes, en canvi, asseguren que la llista d'esculls és molt més llarga

El president Pere Aragonès i la consellera Laura Vilagrà

El govern de la Generalitat de Catalunya i el PSC han mostrat aquest dimarts la seva discrepància sobre la quantitat d’obstacles que els separen d’un acord sobre els pressupostos.

En la roda de premsa posterior a la reunió setmanal del consell executiu, la portaveu, Patrícia Plaja, ha assenyalat que les diferències sobre el projecte del Quart Cinturó entre Sabadell i Terrassa, exigit pel PSC, son l’únic que impedeix en aquests moments tancar un acord. A més, Plaja ha dit que els negociadors del PSC ja han rebut una proposta sobre aquesta infraestructura.

Però la portaveu socialista, Alícia Romero, ha assegurat que els obstacles són uns quants més, entre els quals ha citat la suspensió de la prova pilot de renda bàsica universal, la dotació de 100 milions d’euros per reduir la llistes d’espera sanitàries i l’exigència socialista de no obrir enguany delegacions de la Generalitat a l’exterior.

Romero, que ha retret a ERC que vulgui imposar “la seva visió minoritària” sobre projectes com el Quart Cinturó i el macrocomplex de Hard Rock, ha tornat a convidar ERC a cercar uns altres suports per tirar endavant els comptes si rebutja les condicions del PSC.

(Visited 78 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari