Quin contracte li ha sortit més car a TV3, el d’‘El gran comediant’, de Joel Joan, o el del concert de Joan Manuel Serrat?

El de l’obra de teatre de Joel Joan. TV3 va emetre el 23 de desembre del 2022, en directe, el darrer concert abans de retirar-se dels escenaris de Joan Manuel Serrat, al palau Sant Jordi. La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va pagar 40.000 euros a Taller 83, l’empresa que gestiona l’activitat de Serrat, per la cessió dels drets del concert.

El gran comediant, l’obra de teatre dirigida i protagonitzada per Joel Joan es va emetre el 2 de gener del 2023. El contracte per l’adquisició dels drets d’emissió d’aquesta obra de teatre li va costar a la CCMA 58.000 euros. Els va pagar a l’empresa Arriska, la productora de Joel Joan.

El contracte per emetre El gran comediant va costar 18.000 euros més que el del concert de comiat de Serrat. En canvi, l’actuació del cantant va tenir 40.000 espectadors més que l’espectacle teatral de Joan. 408.000 front a 368.000.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.