Illa dubta de la voluntat d’acord del Govern amb els comptes

Diu que "negociar significa cedir", però alhora remarca que la seva proposta s'ha d'acceptar sencera

Pere Aragonès amb Salvador Illa
Pere Aragonès amb Salvador Illa.

El líder dels socialistes catalans, Salvador Illa, ha qüestionat aquest dilluns la voluntat del Govern d’arribar a una entesa sobre els pressupostos. “Negociar significa cedir”, ha afirmat en una roda de premsa al País Basc.

Aquestes són les primeres paraules del líder socialista sobre els pressupostos després que el dissabte es reunís amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, sense aconseguir cap acord.

“Tinc la voluntat d’arribar a un acord”, ha assegurat, però ha remarcat que “està sent molt difícil”. El líder socialista ha reivindicat que la seva proposta és “integral” i ERC l’ha d’acceptar sencera: “Alguns pretenen un pressupost d’adhesió, i jo de negociació”.

El líder dels socialistes ha admès que les negociacions estan sent molt difícil i ha insistit que la seva formació defensa “coses raonables”. Malgrat tot, continuen sent propostes davant les quals el Govern s’ha mostrat reticent, com l’ampliació de l’aeroport del Prat, Hard Rock i quart cinturó entre Sabadell i Terrassa.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari