Gonzàlez-Cambray insisteix que la ciutadania no entendrà noves mobilitzacions

El titular d'Educació afirma que l'avançament del curs "és una bona mesura per a tothom"

El conseller d’Educació, Josep GonzàlezCambray, ha afirmat que l’avançament del curs escolar “és una bona mesura per a tothom”. GonzàlezCambray ha assegurat que el seu departament mantindrà les dates, però que també faran una avaluació per decidir amb la comunitat educativa “com el farem el curs vinent”.

En declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, el titular d’educació ha insistit que la ciutadania no entendrà noves mobilitzacions, com les que ha convocat pels pròxims dies 25 i 26 de gener el sindicat USTECSTEs, i a la qual s’hi ha sumat el sindicat CGT, la Intersindical i el Sindicat d’Estudiants. CCOO, sindicat majoritari en el sector educatiu a Catalunya, farà una consulta entre els seus afiliats per concretar el seu paper en aquesta movilització.

En aquest sentit, el conseller GonzàlezCambray ha dit que s’ha reunit amb tots els sindicats per aturar la mobilització i ha afirmat que el que cal és “deixar treballar tranquil·lament a l’escola”. El titular d’Educació també ha dit que “ara s’acaben les excuses, després de la pandèmia, i davant d’uns resultats de competència que no ens agraden, hem d’activar mesures de compensació en matemàtiques, anglès i català”.

Sobre la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per aplicar el 25% de les classes en català, GonzàlezCambray ha dit que “el TSJC es contradiu, dicta una proporció absurda i ens defensarem jurídicament contra la cautelar”.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari