A quin actor va censurar TV3 per dir que li va semblar una ‘barbaritat’ la declaració unilateral d’independència?

A Eduard Fernández. Ho ha explicat en una entrevista que li han fet al diari El País publicada aquest dissabte 14 de gener. Fernández explica que, un cop, “em van trucar de TV3 per una entrevista i em van tallar la meitat de la resposta. Em van advertir que ho farien perquè, van dir, que la gent no ho entendria, que ho feien pel meu bé. Això es diu censura”.

La pregunta va ser: “sabem que no ets independentista, però estàs a favor del dret a decidir?”. Els va contestar que sí, ho va explicar i va afegir que “m’havia semblat una barbaritat la declaració unilateral d’independència, sabent que tenien menys de la meitat de la població a favor. Això va ser el que em van tallar i allí mateix m’ho van dir”.

L’actor, que té en la seva trajectòria dos premis Gaudí i tres Goya entre molts d’altres guardons, no especifica en quin programa es va fer aquesta censura. Qui va tallar la seva resposta potser encara pensa que li va fer un favor a Eduard Fernández censurant-lo. A TV3 començar cinquanta programes  cridant ‘puta nit i bona Espanya’ es pot fer. Dir que la declaració unilateral d’independència va ser “una barbaritat”, no.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.