Rosell renuncia a ser alcaldable a Barcelona per no entorpir Trias

El candidat postconvergent agraeix el gest de "generositat" de l'expresident del Barça

  Sandro Rosell en l'entrevista de Mònica Terribas a Catalunya Ràdio
  Sandro Rosell en l'entrevista de Mònica Terribas a Catalunya Ràdio, el 30 de juny passat

  L’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell no es presentarà finalment com a candidat a l’alcaldia de Barcelona en les eleccions municipals del pròxim mes de maig per no entorpir el projecte i la candidatura del futur alcaldable de Junts, Xavier Trias.

  La decisió s’ha pres “pel bé de la ciutat” després de la reunió que han tingut Rosell i el postconvergent, i l’ha anunciat Trias en una entrevista a RAC1, en la qual ha assenyalat que si ambdós es presentaven “només ens podíem perjudicar els uns als altres”. Trias ha agraït el gest de “generositat” i ha indicat que es tracta d’una decisió beneficiosa perquè els plantejaments i projectes d’ambdós són molt similars.

  El postconvergent ha explicat que està buscant suports més enllà de Junts per a la seva llista electoral, però ha descartat que Rosell s’hi adhereixi, tot i que ha obert la porta a la possibilitat que l’expresident del Barça participi en alguns dels seus actes electorals. D’altra banda, Trias ha assenyalat que la seva proposta electoral “no té nom,”, però ha matisat que “d’alguna manera o altra s’anomenarà Trias”, deixant la marca de Junts en un segon o tercer pla durant la campanya.

  (Visited 43 times, 1 visits today)
  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari