Quina política hauria esborrat de Twitter fotos dels reis d’Igualada per por al blackface?

Alba Vergés, al Parlament

La candidata d’ERC a Igualada i presidenta en funcions del Parlament, Alba Vergés, ha decidit mantenir un perfil baix a les xarxes socials en la festa dels reis d’Igualada. I és que l’any passat, representants de la CUP i els Comuns van titllar de racista la presidenta, llavors encara no suspesa, de la Cambra catalana, Laura Borràs. Aquesta va acceptar la invitació dels reis igualadins i la van acusar de practicar el blackface. A Igualada els patges es pinten.

Vergés ha volgut estalviar-se les crítiques i, tot i participar des que és candidata republicana en els grans esdeveniments de la ciutat, en la festa de reis d’Igualada d’aquest any va voler mantenir-se en un segon pla.

L’actitud de Vergés no ha passat desapercebuda a les xarxes. Així, des del compte Charliekosi es fan ressò d’això, indicant que l’exconsellera de Salut “no ha dit ni mu” i no ha publicat “ni un tuit”.

En una altra piulada, també s’expliquen que Vergés s’hauria dedicat a esborrar la majoria de les fotos de Twitter on sortia amb patges de la festa dels reis d’Igualada. I preguntdn a Vergés: “S’avergonyeix de la cavalcada de Reis d’Igualada?”, i van més enllà: “Si és alcaldessa, prohibirà que els patges es pintin?”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.