Quina política hauria esborrat de Twitter fotos dels reis d’Igualada per por al blackface?

Alba Vergés, al Parlament

La candidata d’ERC a Igualada i presidenta en funcions del Parlament, Alba Vergés, ha decidit mantenir un perfil baix a les xarxes socials en la festa dels reis d’Igualada. I és que l’any passat, representants de la CUP i els Comuns van titllar de racista la presidenta, llavors encara no suspesa, de la Cambra catalana, Laura Borràs. Aquesta va acceptar la invitació dels reis igualadins i la van acusar de practicar el blackface. A Igualada els patges es pinten.

Vergés ha volgut estalviar-se les crítiques i, tot i participar des que és candidata republicana en els grans esdeveniments de la ciutat, en la festa de reis d’Igualada d’aquest any va voler mantenir-se en un segon pla.

L’actitud de Vergés no ha passat desapercebuda a les xarxes. Així, des del compte Charliekosi es fan ressò d’això, indicant que l’exconsellera de Salut “no ha dit ni mu” i no ha publicat “ni un tuit”.

En una altra piulada, també s’expliquen que Vergés s’hauria dedicat a esborrar la majoria de les fotos de Twitter on sortia amb patges de la festa dels reis d’Igualada. I preguntdn a Vergés: “S’avergonyeix de la cavalcada de Reis d’Igualada?”, i van més enllà: “Si és alcaldessa, prohibirà que els patges es pintin?”.

(Visited 242 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari