Junts acusa TV3 d’insultar Puigdemont

Madaula considera “un insult a la intel·ligència” les explicacions de per què sonava la cançó ‘Rata de dos patas’ mentre es mostrava l’expresident

Carles Puigdemont, al programa de TV3 'Planta baixa'

Els dirigents de Junts Aurora Madaula i David Torrens s’han mostrat indignats pel fet que coincidís la imatge de l’expresident Carles Puigdemont, durant el programa de TV3 Planta baixa, amb la cançó Rata de dos patas, de la intèrpret mexicana Paquita la del Barrio.

De fet, no només han considerat que s’ha tractat d’un insult que s’afegeix a anteriors greuges de la cadena pública al seu partit, sinó que, per a Madaula, les disculpes de la presentadora, Agnès Marquès, són “un insult a la intel·ligència”.

Marquès ha explicat que havien decidit emetre cançons de despit per abordar en directe la polèmica generada per la cançó que ha dedicat la cantant Shakira a l’exjugador del Barça Gerard Piqué. Segons ha afegit, ha estat una coincidència que sonés “rata inmunda, animal rastrero, escoria de la vida, adefesio mal hecho” quan la presentadora avançava que, en tornar de publicitat, parlarien de la notícia que la justícia espanyola ja no reclama pel delicte de sedició l’expresident català.

Madaula ha anunciat que “demanarem explicacions per escrit a la CCMA” per aquest fet, que considera “una vergonya sense pal·liatius”; i l’explicació i les disculpes, “un insult a la intel·ligència”.

“I per enèsima vegada. La TV pública no es pot permetre aquests insults i aquesta falta de professionalitat”, ha afegit la secretària de la Mesa del Parlament, una queixa semblant a la de Torrens, que ha dit que “trobo molt greu, molt, que quan parlin de gent de Junts sempre passen coses…”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.