Maragall deixa el Parlament per centrar-se en Barcelona

El candidat d'Esquerra a l'ajuntament de la capital catalana afirma que "Barcelona ho exigeix tot"

Ernest Maragall
Ernest Maragall

El líder d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, deixarà l’escó al Parlament de Catalunya en el proper ple per centrar-se en eleccions municipals del 2023. Ho ha comunicat aquest dijous en una compareixença a la cambra catalana, des d’on ha justificat el pas per treballar plenament en la candidatura a l’alcaldia. “Barcelona ho demana tot, ho mereix tot i, en aquests moments, ho exigeix tot”, ha assegurat.

Maragall ha compaginat en aquest mandat la tasca d’oposició al consistori amb la de diputat al Parlament, on va ocupar un escó d’ERC a partir de les eleccions del desembre del 2017. Ha afirmat que se sent “especialment orgullós d’aquests últims cinc anys” a la cambra.

Maragall creu que ERC “no només té la possibilitat, sinó una enorme probabilitat de guanyar” les eleccions municipals del maig. I s’ha mostrat convençut que la formació “està en condicions” de fer-ho perquè “té la voluntat, el projecte, la determinació i l’equip”.

“Arribarem l’endemà de les eleccions en millors condicions que el maig del 2019. Amb una situació de millor claredat i de victòria incontestable i amb tota la responsabilitat de formar govern i d’establir aliances”, ha conclòs.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari