Junqueras encapçalarà la delegació d’ERC a la manifestació contra la cimera

El líder republicà afirma que els consellers "poden defensar el mateix dins i fora" de l'acte

    El president d'ERC, Oriol Junqueras, durant la Diada de Catalunya del 2022 (Esquerra Republicana de Catalunya)
    El president d'ERC, Oriol Junqueras, durant la Diada de Catalunya del 2022 (Esquerra Republicana de Catalunya)

    El president d’ERC, Oriol Junqueras, ha anunciat que encapçalarà la delegació del seu partit a la manifestació del pròxim 19 de gener contra la cimera hispano-francesa que se celebrarà a Barcelona. En una entrevista al Pentàgon de 8TV, Junqueras ha explicat que la “intenció” és assistir-hi per defensar “l’amnistia, l’autodeterminació i la república”, i ha assegurat que els consellers del Govern “poden defensar el mateix dins i fora” de la cimera.

    En aquest sentit, el líder republicà ha assenyalat que els membres de l’executiu català poden estar tant a l’acte institucional com a la concentració, i ha defensat la participació del president de la Generalitat, Pere Aragonès, en la cimera que encapçalaran els caps dels executius espanyol, Pedro Sánchez, i francès, Emmanuel Macron.

    Pel que fa als pressupostos, Junqueras ha assenyalat que el projecte del Hard Rock continua els tràmits administratius “que corresponen” i ha assegurat que això no canviarà “en funció de si el PSC diu una cosa o una altra”.

    (Visited 51 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari