Cs Catalunya, a la desesperada amb Arrimadas

La cúpula de Ciutadans a Catalunya ha sortit en tromba a intentar salvar Inés Arrimadas de la crema a la foguera que alguns dels liberals pretenen perpetrar amb la candidatura a liderar el partit que ha presentat Edmundo Bal. I és que, a Catalunya, la direcció de Cs li deu a Arrimadas molt més que haver sortit d’aquí.

Gràcies a la seva estreta relació, ningú va pagar pel daltabaix de les eleccions al Parlament, on van passar de ser la primera força de la cambra amb 36 diputats a quedar-se amb un trist grup de sis i tenir al darrere només al PPC. Així que en la guerra interna que tenen oberta pel control del partit a Madrid s’hi han implicat dos “pesos pesants” de Catalunya, Carlos Carrizosa i Nacho Martín Blanco, participant en la candidatura que farà front a Edmundo Bal.

L’actual líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, sap que té molt difícil repetir de cap de llista a les pròximes eleccions catalanes. Per això alguns dels seus companys ja estan empenyent el portaveu del grup parlamentari, Nacho Martín Blanco, a presentar batalla i intentar liderar la candidatura presentant-se a les primàries el dia que es convoquin. Martin Blanco, però, de moment, es manté al marge i es deixa estimar.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari