Aragonès treu suc de l’agenda de Campuzano

Pere Aragonès va vendre el fitxatge de l’exdirigent de Convergència Carles Campuzano com una mostra de la seva voluntat de “governar per al 80%” dels catalans. Es tractava de donar la imatge que, tot i ser un govern en solitari d’ERC, comptava amb sensibilitats d’altres partits perquè qualsevol catalanista s’hi pogués veure reflectit. En l’arribada de Campuzano com a conseller de Drets Socials, però, també hi ha al darrere un motiu que ara comença a quedar patent.

I és que qualsevol president pot accedir a tenir reunions i visites amb tots els col·lectius, entitats i sectors del país si ho demana, però no és el mateix fer-ho des de la distància o el desconeixement personal mutu que fer-ho amb un intermediari que pot acostar posicions i fer aparèixer el Govern i el president com algú més favorable als seus interessos. I és per això que Aragonès està tirant de l’agenda i els contactes que Campuzano arrossega de la seva etapa de picapedrer al Congrés i de quan liderava fundacions del tercer sector. Des de fa un temps –i la cosa augmentarà, segons fonts de Drets Socials–, és fàcil veure Aragonès i Campuzano en visites i reunions on les entitats mostren una sintonia amb el Govern que al president li resulta molt favorable.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.