Què ha respost el CxR a la sol·licitud de baixa del president de Donec Perficiam?

El president de l'associació Donec Perficiam, Pep Fort i Padró

El president de l’associació independentista Donec Perficiam i secretari general de la plataforma Acord per la Independència, Pep Fort, va anunciar que es donava de baixa del Consell de la República (CxR) la setmana passada i així ho va fer saber a la mateixa entitat. No obstant això, segons ha explicat a través de Twitter, el Consell que presideix Carles Puigdemont no li ha donat cap resposta i encara no ha fet efectiva la baixa.

Un usuari ha preguntat a Fort com desvincular-se de l’entitat, ja que ell no ho havia aconseguit, i el president de Donec Perficiam ha explicat en un enfilall que, en un escrit, va demanar que el donessin de baixa “de tot vincle amb aquest Consell, i de qualsevol arxiu o llistat que tingueu amb el meu nom”. També va sol·licitar “no rebre més comunicacions” de l’entitat, però “passats vuit dies”, no ha obtingut “cap resposta” i segueix “rebent informació tot i haver demanat explícitament” que no vol. “Quan es farà efectiva la baixa? Només ells ho saben”, conclou Fort.

Com ja va comentar en anunciar la seva baixa del CxR i ha repetit en l’enfilall d’aquest dimarts, el president de Donec Perficiam ha decidit desvincular-se del Consell per “la manca de tot projecte concret pel futur polític del país, sumat a la poca transparència pel que fa al funcionament i el biaix general envers una formació política”, en referència a Junts. Fort ha criticat la manca d’informació econòmica que ofereix l’entitat de Puigdemont, i ha lamentat no aconseguir cap resposta sobre “en què es gasten els diners, i qui i quant cobren”.

(Visited 303 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari