Què ha respost el CxR a la sol·licitud de baixa del president de Donec Perficiam?

El president de l'associació Donec Perficiam, Pep Fort i Padró

El president de l’associació independentista Donec Perficiam i secretari general de la plataforma Acord per la Independència, Pep Fort, va anunciar que es donava de baixa del Consell de la República (CxR) la setmana passada i així ho va fer saber a la mateixa entitat. No obstant això, segons ha explicat a través de Twitter, el Consell que presideix Carles Puigdemont no li ha donat cap resposta i encara no ha fet efectiva la baixa.

Un usuari ha preguntat a Fort com desvincular-se de l’entitat, ja que ell no ho havia aconseguit, i el president de Donec Perficiam ha explicat en un enfilall que, en un escrit, va demanar que el donessin de baixa “de tot vincle amb aquest Consell, i de qualsevol arxiu o llistat que tingueu amb el meu nom”. També va sol·licitar “no rebre més comunicacions” de l’entitat, però “passats vuit dies”, no ha obtingut “cap resposta” i segueix “rebent informació tot i haver demanat explícitament” que no vol. “Quan es farà efectiva la baixa? Només ells ho saben”, conclou Fort.

Com ja va comentar en anunciar la seva baixa del CxR i ha repetit en l’enfilall d’aquest dimarts, el president de Donec Perficiam ha decidit desvincular-se del Consell per “la manca de tot projecte concret pel futur polític del país, sumat a la poca transparència pel que fa al funcionament i el biaix general envers una formació política”, en referència a Junts. Fort ha criticat la manca d’informació econòmica que ofereix l’entitat de Puigdemont, i ha lamentat no aconseguir cap resposta sobre “en què es gasten els diners, i qui i quant cobren”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.