Sánchez convida Aragonès a la cimera hispano-francesa a Barcelona

ERC dona a entendre que s'afegirà a la manifestació per demostrar que l'independentisme segueix "ben viu"

  Pedro Sánchez amb Pere Aragonès
  Pedro Sánchez amb Pere Aragonès

  La portaveu del Govern central, Isabel Rodríguez, ha confirmat que la Moncloa ha convidat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, a la cimera hispano-francesa que se celebrarà a Barcelona el pròxim 19 de gener, a la qual assistiran el cap de l’executiu espanyol, Pedro Sánchez, i el seu homòleg francès, Emmanuel Macron.

  Com ha explicat Rodríguez en una entrevista a TVE, el Govern central “ha cursat la invitació” a Aragonès perquè assisteixi a la cimera en qualitat de president autonòmic. Des de la Moncloa esperen que “pugui comparèixer”, però el Govern català encara no ha aclarit quin paper desenvoluparà.

  De fet, ERC ha donat a entendre que participarà en la manifestació convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural i el Consell de la República en contra la cimera, per demostrar que l’independentisme “continua ben viu”, com va explicar la portaveu republicana, Marta Vilalta. En aquest sentit, la protesta busca “recordar al Govern espanyol i francès que no hi ha una situació de normalitat a Catalunya”.

  (Visited 59 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari