Quina figura del procés suggereix als independentistes que agafin vacances per protestar contra Pedro Sánchez?

Matamala i Puigdemont

Jami Matamala, senador de Junts i amic de l’expresident Carles Puigdemont, ha fet una crida a Twitter perquè “qui estigui lliure i qui pugui fer festa” participi en la protesta convocada per l’ANC, Òmnium Cultural i altres entitats i partits independentistes contra la cimera franco-espanyola de Barcelona del pròxim 19 de gener.

Per a l’ocasió, Matamala proposa als seus correligionaris “demostrar a Sánchez/Macron i al Món que l’independentisme és viu”. “És una bona causa per demanar mig dia de festa o de vacances“, ha afirmat.

Sembla que la cimera on es trobaran el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el president de la República Francesa, Emmanuel Macron, ha posat d’acord les sigles independentistes, darrerament barallades, ja que preveuen mobilitzar-se tant Òmnium com ERC, que s’havien distanciat d’anteriors convocatòries particularment aspres contra els partits i el govern que presideix Pere Aragonès.

L’expresident Quim Torra, que també ha cridat a la protesta amb un comunicat, no s’ha estat de llançar retrets al govern d’Aragonès i a ERC, però, i ha destacat que el dia 19 “cal una mobilització massiva que ens retorni a la dinàmica d’activació que va permetre arribar més lluny que mai”. Amb unes altres paraules respecte a la seva etapa presidencial, així doncs, Torra torna a invocar el momentum.

(Visited 295 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari