Serà jutjat per haver violat la cosina de deu anys i deixar-la embarassada a la Noguera

Vivien a diferents habitacions al domicili dels pares de la víctima i, quan la menor es negava, el processat la colpejava i l’amenaçava dient-li que li faria mal si ho deia als seus progenitors

Fotografia sobre violència masclista (Junta d'Andalusia)
Fotografia sobre violència masclista (Junta d'Andalusia).

Un home acusat de violar de forma reiterada a la seva cosina de deu anys, que va quedar embarassada i va avortar, serà jutjat per l’audiència de Lleida el 12 de gener, segons ha informat el Diari Segre.

La Fiscalia ha sol·licitat que se li imposi una pena de dotze anys de presó per un delicte d’agressió sexual a menor de 16 anys. Les agressions van començar el 2020, quan l’acusat tenia 26 anys i la víctima deu, i es van prolongar fins a l’estiu del 2021, quan la nena va quedar embarassada i es va produir la interrupció voluntària de l’embaràs, segons l’escrit del Ministeri Públic.

Vivien a diferents habitacions al domicili dels pares de la víctima a la comarca de la Noguera. Quan la menor es negava, el processat la colpejava i l’amenaçava dient-li que li faria mal si ho deia als seus pares.

L’acusat va reconèixer els fets en seu judicial. La Fiscalia ha sol·licitat que es prohibeixi a l’home comunicar-se per qualsevol mitjà amb la menor i apropar-se a menys de 300 metres. També ha demanat cinc anys de llibertat vigilada i que indemnitzi la petita amb 30.000 euros.

 

(Visited 198 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari