Saül Gordillo, destituït com a director del ‘Principal’

El mitjà no donarà a conèixer el resultat de la investigació interna "per raons de confidencialitat"

  Saül Gordillo, exdirector de Catalunya Ràdio
  Saül Gordillo, exdirector de Catalunya Ràdio

  Els administradors del diari digital Principal han decidit cessar el periodista Saül Gordillo com a director del mitjà arran de les denúncies que dues treballadores del diari han interposat en contra d’ell per unes presumptes agressions sexuals. Ho ha anunciat el mateix digital que Gordillo dirigia, que ha explicat que l’empresa, “en un termini de 16 dies des que va tenir coneixement dels fets, ha posat en marxa el protocol d’assetjament i l’ha conclòs”.

  Les dues treballadores del mitjà han denunciat Gordillo per presumptes agressions sexuals que s’haurien produït durant el sopar d’empresa i, en assabentar-se, el diari “va contractar un professional extern i independent per recollir tota la informació rellevant i ajudar en l’execució del protocol”. Mentre es duia a terme la investigació interna, i de manera provisional, es va apartar Gordillo de les seves funcions durant uns dies, i ara que “aquest tràmit ha conclòs, la companyia ha decidit” comunicar al ja exdirector del mitjà “el seu cessament”.

  Com ha assenyalat el digital, “per raons de confidencialitat i per tal de no interferir en les investigacions que puguin dur a terme Mossos d’Esquadra o l’autoritat judicial, el resultat de la investigació interna no es donarà a conèixer a tercers“. La investigació continua en mans de la Unitat Central d’Agressions Sexuals (UCAS) dels Mossos d’Esquadra, que segueixen recaptant proves per fonamentar el cas.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.