La consellera d’Igualtat dona suport a la denunciant de Dani Alves per agressió sexual

"Ser ric i famós ja no dona cap passi per exercir violència sexual amb impunitat", afirma Tània Verge

    La consellera d'Igualtat, Tània Verge, al Parlament

    Foto: Parlament (Francesc Xavier Subias Salvó)

    La consellera d’Igualtat, Tània Verge, ha dedicat un missatge a través de les xarxes socials a la dona que ha denunciat el futbolista Dani Alves per una presumpta agressió sexual a la discoteca Sutton de Barcelona, i ha transmès el seu suport a la suposada víctima, a disposició de la qual ha posat els serveis de la conselleria.

    “Mai més silenci davant les agressions sexuals. Ser ric i famós ja no dona cap passi per exercir violència sexual amb impunitat”, ha manifestat la titular d’Igualtat de la Generalitat. La presumpta víctima, que ja va prestar declaració davant dels Mossos d’Esquadra la mateixa nit, ha formalitzat aquest dilluns la denúncia, després de ser atesa per membres del Grup d’Atenció a la Víctima.

    Segons el relat de la dona, el futbolista brasiler li va fer tocaments íntims per dins de la roba. Ella, espantada i molt nerviosa, va explicar a les seves amigues el que havia passat, i van informar el personal de la discoteca. Els treballadors van activar el protocol contra agressions sexuals i van traslladar la dona a un lloc segur, mentre buscaven l’exjugador del Barça. Alves, però, va marxar de la discoteca abans que el personal de seguretat el trobés i pogués retenir-lo fins a l’arribada de la policia.

    (Visited 81 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari