Vaga indefinida dels revisors de zona blava i verda de Barcelona

Els treballadors reclamen a l'Ajuntament, com a responsable de BSM, que no es "posi de costat"

Protesta dels treballadors de BSM

Foto: @ComitEmpresaBSM

El comitè d’empresa de Barcelona Serveis Municipals (BSM) ha cridat a la vaga al personal que controla l’aparcament regulat a Barcelona, és a dir, els revisors de zones verdes, blaves i de càrrega i descàrrega. Les aturades es duran a terme de manera indefinida tots els caps de setmana i festius a partir d’aquest dissabte, 7 de gener.

Segons assenyala CCOO en un comunicat, els treballadors de BSM protesten per “la modificació substancial de les condicions de treball del personal que ha imposat” l’empresa. Concretament, pels increments de jornada -30 hores més anuals i fins a 40 minuts més diaris-, així com de dies treballats, per la “imposició” de treballar diumenges sense remuneració i per l’obligació de treballar dos dissabtes de pont, indica el sindicat.

“L’Ajuntament de Barcelona, responsable últim de la gestió a BSM, no pot posar-se de costat davant aquests abusos”, manifesta CCOO, que assenyala que les mesures contra les quals protesten els treballadors “impedeixen la conciliació” i “van en sentit contrari als avenços de tota la societat en aquesta matèria”.

(Visited 101 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari