El govern central s’obre a retocar més la llei ‘només sí és sí’

La ministra Isabel Rodríguez diu que estan pendents de la interpretació dels jutges a una esmena per procedir

La ministra i portaveu del govern d’Espanya, Isabel Rodríguez

El govern d’Espanya s’ha mostrat, aquest dimecres, disposat a “valorar qualsevol altra acció”, en referència a futures modificacions de la Llei de garantía integral de la libertad sexualll, coneguda com la llei només sí és sí, per evitar rebaixes de penes a agressors sexuals.

En declaracions a Ràdio Nacional d’Espanya (RNE), la ministra i portaveu del govern d’Espanya, Isabel Rodríguez, ha dit que l’executiu està ara pendent de com seran les decisions judicials, després de l’esmena introduïda pel Congrés en aquesta llei.

Rodríguez, així doncs, ha condicionat el fet d’introduir nous canvis a la doctrina que estableixi el Tribunal Suprem. En un primer terme, abans de la primera esmena, els jutges han rebaixat més de 130 penes a agressors sexuals des que va entar en vigor de la llei només sí és sí, incloses 17 excarceracions.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari