Com va la campanya de micromecenatge d’Albert Donaire?

El mosso independentista Albert Donaire

Foto: @albertdmcat

La campanya de recaptació de fons que el mosso independentista i membre del Consell de la República (CxR), Albert Donaire, va posar en marxa el passat març del 2021 per fer front a les despeses derivades de la seva batalla judicial contra l’excaporal dels Mossos d’Esquadra Inma Alcolea ja ha recaptat més de 29.000 euros. En un principi, Donaire va fixar un objectiu de 15.000 euros, una quantitat que ha augmentat a mesura que ha anat avençant el procés de les denúncies contra Alcolea.

Durant els darrers dies, arran de la difusió de la campanya de micromecenatge per part de diverses persones de l’òrbita independentista, les donacions han incrementat. El catedràtic emèrit d’institut de llengua catalana Josep Maria Virgili i Ortiga i la coneguda a les xarxes com La Psicòloga del Born, Noelia Arrotea, han demanat als seus seguidors de Twitter la seva col·laboració en la causa del mosso independentista.

“L’Albert Donaire està patint assetjament judicial per les seves idees, com a mosso independentista. Aquí teniu el seu Gofundme, per si el podeu ajudar”, ha piulat Arrotea. Virgili i Ortiga, per la seva banda, ha parlat d’“evitar l’ofec econòmic a què el sotmet la Generalitat”, en referència a la darrera actualització sobre la situació judicial que Donaire va publicar en la pàgina de la campanya de recaptació.

El mosso independentista assegura que, malgrat que fa un mes que va obtenir una resolució judicial favorable, “la Generalitat de Catalunya no l’ha complert ni aplicat”. “Utilitzar els recursos públics per allargar els terminis, sabent que el cost de la indemnització sortirà dels diners dels contribuents, que ningú haurà d’assumir cap responsabilitat, és demencial”, ha afegit Donaire.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.