El PSC nega que hagin tancat un acord amb ERC pels pressupostos

Alicia Romero assegura que "continuem negociant" i que donar per aconseguit el suport del socialistes "genera desconfiances"

Alicia Romero

El PSC ha volgut refredar aquest dimarts la perspectiva d’una aprovació imminent dels pressupostos de la Generalitat d’enguany, difosa les darreres hores pel govern de la Generalitat.

En una entrevista concedida a El Nacional, la portaveu del PSC, Alícia Romero, ha afirmat que “no hi ha cap acord amb el Govern de la Generalitat, ni un primer, ni parcial, ni cap acord”, i ha afegit que “continuem negociant com ho hem fet a les quinze reunions ja”.

Romero, a més, ha indicat que el fet d’afirmar que ja han arribat a una acord “genera desconfiances”. La portaveu socialista també ha alertat el govern de Pere Aragonès que haurà de cedir si vol tancar un acord.

“Ahir es donaven xifres que es desmunten ràpidament agafant el document i sumant-les”, ha destacat Romero sobre les dades del govern, abans de negar que ERC hagi aceptat el 87% de les demandes del PSC, com sosté Aragonès.

En la roda de premsa posterior a la reunió setmanal del consell executiu, la portaveu del govern de la Generalitat, Patrícia Plaja, ha adreçat al PSC el missatge que “no podem dilatar arribar a aquest acord” i ha insistit que “ja hi ha entesa”.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari