Quatre detinguts per una agressió homòfoba en un tren de Barcelona

Els presumptes autors han agredit amb cops de puny i de peu dos homes per la seva condició sexual

Un vehicle del cos dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona i tres homes com a presumptes autors d’una agressió homòfoba que ha tingut lloc a l’interior d’un tren de Renfe aturat a l’estació de plaça de Catalunya de Barcelona. Els fets han ocorregut aquest dilluns a les sis del matí, quan els detinguts s’han dirigit violentament a dos homes i els han agredit amb cops de puny i de peu, amenaçant-los amb dues ampolles de vidre i insultant-los per la seva condició sexual.

Un passatger del comboi que presenciava els fets ha accionat l’alarma del vagó i, seguidament, s’han presentat els vigilants de seguretat de Renfe, que han retingut els presumptes agressors fins que han arribat els agents de la policia catalana. D’altra banda, els dos homes víctimes de l’atac han estat traslladats a un centre hospitalari per tractar les seves ferides.

Segons han informat els Mossos, els presumptes autors han estat detinguts pels delictes d’amenaces, odi i lesions lleus, i entre els quatre acumulen un total de 28 antecedents policials per diversos delictes com furts, atemptat contra l’autoritat i delictes de tràfic.

(Visited 44 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari