Zelenski assegura que “ningú perdonarà” a Rússia pel “terror” de la Guerra d’Ucraïna

El president ucraïnès ha afirmat que Vladímir Putin és “una persona intentant seguir en el poder fins a la fi de la seva vida” i que “s'amaga darrere de les tropes”

El president d'Ucraïna, Volodímir Zelenski
El president d'Ucraïna, Volodímir Zelenski.

El president d’Ucraïna, Volodímir Zelenski, ha homenatjat les víctimes de l’última ona d’atacs russos i ha assegurat que “ningú en el món perdonarà” a Rússia pel “terror” causat a la guerra aquest 2022.

“L’Estat terrorista no serà perdonat. I els qui han ordenat aquests atacs i els qui els han perpetrat no rebran perdó”, ha indicat Zelenski. Hores abans les tropes russes han tornat a enviar míssils a Kíev, que han matat a una persona i han ferit a una vintena a la capital.

Zelenski ha afirmat que el conflicte ha estat causat pel president de Rússia, Vladímir Putin, “una persona intentant seguir en el poder fins a la fi de la seva vida”. També s’ha dirigit a la població russa: “El vostre líder vol fer veure que les tropes li donen suport, però només s’amaga darrere d’elles. S’amaga i crema el vostre país i el vostre futur. Ningú perdonarà mai el terror. Ningú al món perdonarà mai això. Ucraïna mai perdonarà”, ha sentenciat.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari