Vinícius acusa a LaLiga de “no fer res” contra el racisme al futbol d’Espanya

El president de la patronal dels clubs, Javier Tebas, ha titllat de “desafortunat” i “injust” el que ha dit el futbolista del Reial Madrid sobre la inacció de la seva organització

Vinícius Júnior al Reial Valladolid-Reial Madrid (0-2)
Vinícius Júnior al Reial Valladolid-Reial Madrid (0-2).

“Els racistes continuen anant als estadis i veient de prop al club més gran del món i LaLiga segueix sense fer res”. Amb aquestes paraules Vinícius Júnior ha criticat la passivitat amb la qual considera que actua la patronal dels clubs després d’escoltar comentaris racistes quan va ser substituït en el partit que el Reial Madrid va guanyar a Valladolid el divendres 30 de desembre (0-2).

Per les queixes de Vinícius, LaLiga ha denunciat els fets, Javier Tebas ha criticat les paraules del futbolista i el Valladolid ha condemnat el que ha succeït. LaLiga ha denunciat aquest dissabte davant la Comissió Estatal contra la Violència i la Fiscalia els insults contra el futbolista durant el partit disputat el divendres.

Tebas a Vinícius: “Informa’t millor”

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha criticat a Vinícius per la seva acusació: “A LaLiga fa anys que lluitem contra el racisme. Vinícius és molt desafortunat, injust i no és cert publicar que LaLiga no fa res contra el racisme. Informa’t millor. Estem a la teva disposició perquè tots junts anem en la mateixa direcció”.

“No existeix espai per al racisme per al futbol i la societat, per la qual cosa el Reial Valladolid està decidit a implementar cada vegada més mesures que permetin conscienciar, evitar i combatre qualsevol episodi similar”, ha assenyalat el Reial Valladolid en un comunicat. “Els incidents aïllats no representen a la immensa majoria d’aficionats blanc-i-violetes, sempre respectuosos”, ha expressat.

“El club està, per descomptat, disposat a col·laborar amb LaLiga per dur a terme les investigacions pertinents, i es reserva la presa de mesures disciplinàries en cas que hi hagi abonats involucrats als incidents”, ha indicat el club val·lisoletà.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari