Quina col•laboradora de TV3 afirma que ‘Mongolia’ és la revista que llegeixen els ‘fatxes’?

Júlia Cot, que col·labora al programa Zona Franca, de TV3, i també a La Tarda de Catalunya Ràdio. Va ser en la seva primera intervenció a Zona Franca, el passat 28 de setembre. La seva funció en aquest programa és fer un repàs de revistes femenines. Júlia Cot, que va ser presentada pel conductor de Zona Franca, Joel Díaz, com “la gran dama de la comèdia catalana”, va dir que la revista Mongolia era la preferida dels ‘fatxes’, afirmació sorprenent perquè, precisament, Mongolia ha estat objecte d’atacs reiterats i querelles judicials per part del món ultradretà espanyol.

La nova col·laboradora de Zona Franca va introduir la seva secció dient: “Què sóc? Dona. Doncs, llegeixo revistes per dones. Molta coherència. Fos un gos, llegiria “Perros y compañía”. Fos un fatxa, Mongolia. Cadascú a lo seu”. Joel Díaz va repetir Mongolia, va riure i va afegir “ara m’has fet molta gràcia”. Cal entendre que Cot penja l’etiqueta de fatxa a Mongolia perquè no subscriu la filosofia independentista que difon TV3.

Júlia Cot és guionista de Minoria Absoluta, que produeix els programes Polònia i Està passant a TV3 i és cofundadora de l’empresa 12 monos que subministra bona part dels convidats i col·laboradors de Zona Franca. De fet, Atomic Beat Media, la productora a qui la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha pagat 1,5 milions d’euros perquè faci aquest programa es va crear el passat mes de febrer amb membres de l’equip de 12 monos i ha assumit La Tarda de Catalunya Ràdio que fins la temporada passada facturava 12 monos.

(Visited 555 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari