Mor el papa emèrit Benet XVI als 95 anys

El dimecres 28 de desembre el seu successor, Francisco, va explicar que estava “molt malalt” i va demanar “una oració especial” als fidels en la seva audiència general

El papa emèrit Benet XVI
El papa emèrit Benet XVI.

El papa emèrit Benet XVI, Joseph Ratzinger, ha mort avui, dissabte 31 de desembre, als 95 anys al monestir Mater Ecclesiae del Vaticà. Allà residia des de la renúncia històrica al pontificat en el 2013.

La Santa Seu ho ha confirmat en un comunicat: “Amb pesar dono a conèixer que el Papa emèrit Benet XVI ha mort a les 9:34 hores al Monestir Mater Ecclesiae del Vaticà”, ha informat la nota en sis idiomes.

El dimecres 28 de desembre va sorgir la preocupació per l’estat de salut del papa i teòleg alemany. El seu successor, Francisco, va explicar que estava “molt malalt” i va demanar “una oració especial” als fidels en la seva audiència general.

(Visited 136 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari