Desmantellen un cultiu de marihuana de 1’7 milions d’euros a Blanes

Els veïns van denunciar a la policia que patien “la calor excessiva i el soroll constant de màquines d'aire condicionat”

1’7 milions d’euros és el valor del cultiu de 678 plantes de marihuana desmantellat per la Policia Local de Blanes (La Selva) i els Mossos d’Esquadra. Estava situat a un local del barri de La Plantera de la ciutat de la Costa Brava.

L’Ajuntament de Blanes ha informat que s’han detingut a dues persones com a suposats autors de delictes contra la salut pública i de defraudació del fluid elèctric. Els veïns van denunciar a la policia que patien “la calor excessiva i el soroll constant de màquines d’aire condicionat”.

Després de les queixes, la policia va muntar un dispositiu amb agents vestits de paisà per esclarir els fets. Van detenir a una persona que intentava accedir a l’interior del local i a un altre que estava dins de l’immoble.

L’endemà van registrar amb els Mossos d’Esquadra el lloc i van trobar les plantes de marihuana, 211 focus de llum amb transformador, 37 ventiladors, 7 aires condicionats i 14 filtres, entre altres objectes.

(Visited 75 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari