Espanya augmenta els controls als aeroports pels viatgers de la Xina

El Ministeri de Sanitat demanarà un test negatiu de covid o la pauta completa de vacunació

    La ministra de Sanitat, Carolina Darias

    La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha anunciat aquest divendres les primeres mesures que prendrà el Govern central a conseqüència de la situació de la covid a la Xina, on els contagis s’han enfilat. Segons ha explicat en una roda de premsa, els viatgers que arribin des del país asiàtic hauran de presentar un test negatiu o la pauta de vacunació completa als aeroports.

    Darias també ha detallat que l’executiu espanyol està treballant per recuperar el certificat digital i demanar-lo a les persones que arribin de la Xina, acció que també vol impulsar en l’àmbit europeu, i ha indicat que, en coordinació amb Aena, s’activarà un dispositiu per fer test d’antígens als viatgers que vinguin del país asiàtic als aeroports.

    Les mesures es posaran en marxa abans que la Xina obri les fronteres i flexibilitzi l’entrada i sortida de persones del país, el pròxim 8 de gener, perquè, com ha assenyalat la ministra de Sanitat, l’objectiu és “anticipar-se” i garantir l’actual situació “d’estabilitat” en l’evolució dels casos de covid.

    (Visited 37 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari