A quin cantant li plouen els insults per mostrar-se a favor del referèndum?

Antonio Orozco

A Antonio Orozco. El cantant català nascut ara fa 50 anys a L’Hospitalet de Llobregat i amb orígens andalusos, que rep habitualment crítiques de la bancada ‘indepe’ més ultra per mostrar-se orgullós de ser espanyol, aquests dies està rebent de l’altre cantó del panorama ideològic. Ara, són els ultres espanyolistes els que no li perdonen haver-se posicionat a favor del referèndum català.

En una entrevista al diari El Español, li preguntaven per la seva pàtria, i ell responia: “Soc un espanyol que viu a Catalunya, tinc l’ànima catalana a mil, parlo català quan puc…”. Fins aquí, tot més o menys tranquil. Després, adverteix: “Com no espavilem, en un futur molt, molt proper, ens haurem d’enfrontar a una realitat complicada a Catalunya. Ja està la cosa regular, però crec que es posarà pitjor”.

Però, és quan el diari li pregunta pel referèndum quan la cosa es complica: “A mi em sembla que la gent ha de tenir dret a expressar-se: la democràcia diu això. ¿Estic d’acord amb el referèndum? Sí. Per descomptat”. I és aquí que li comencen a ploure els insults a les xarxes socials.

(Visited 247 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari