Nogueras (Junts) acusa ERC de “mantenir en el poder” a Pedro Sánchez

La portaveu de Junts al Congrés afirma que els socialistes i republicans "estan desmantellant Catalunya"

La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras

Foto: @Congreso_Es

La portaveu de Junts al Congrés dels Diputats, Míriam Nogueras, s’ha mostrat molt crítica amb l’actitud d’ERC i del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i, en una entrevista a Europa Press, ha carregat contra els republicans per “anar de la mà de qui et vols separar i t’ha enviat a la presó i a l’exili”, en referència als socialistes. “A Pedro Sánchez qui el manté en el poder, qui li ha donat el poder i qui li aprova els pressupostos és ERC”, ha criticat Nogueras, que també ha acusat ERC i el PSOE de “desmantellar” Catalunya i ha rebutjat la proposta d’Aragonès sobre l’acord de claredat.

“El referèndum ja el vam fer. En les últimes eleccions a Catalunya va guanyar l’independentisme per un 52%. Tot el que no sigui complir el mandat és contribuir al que està passant en aquests dos darrers anys, que ERC i el PSOE estan desmantellant Catalunya“, ha manifestat la portaveu de Junts, que no comprèn per què Aragonès insisteix a celebrar un referèndum que el Govern central rebutja. “Deuen estar molt còmodes on són per voler continuar allargant-ho”, ha comentat.

Nogueras ha recordat que el Parlament va rebutjar l’acord de claredat que proposa Aragonès, i ha retret al president de la Generalitat que el seu discurs de Nadal “fos més de partit que de país, de president petit”. “Són un govern en minoria, i les propostes que ha fet s’han rebutjat al Parlament”, ha constatat la portaveu de Junts.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari