Com ha acomiadat l’any el programa ‘La Sotana’, que fan quatre professionals de TV3 i Catalunya Ràdio?

Cridant ‘puta Espanya’. La Sotana és un programa de ràdio dedicat al futbol i el Barça que periòdicament es trasllada a escenaris teatrals i que fan Andreu Juanola, Joel Díaz, Magí García i Manel Vidal. Els tres darrers participen al programa Zona Franca, concebut com el late night que havia de renovar i atreure clientela jove a TV3. Joel Díaz n’és el presentador, Manel Vidal, col·laborador setmanal fix i Magí García, un dels seus guionistes. Joel Díaz també treballa a La tarda de Catalunya Ràdio i Magí García fa guions i alguna secció esporàdica a Està passant, de TV3. Andreu Juanola ha participat con a tertulià del programa Onze de TV3, ha fet videos curts per l’Instagram de TV3 i Catalunya Ràdio i des del setembre té una secció fixa a El Suplement de Catalunya Ràdio.

La Sotana s’enregistra en un estudi situat al barri del Poblenou de Barcelona i es finança amb les aportacions d’uns 2.700 mecenes i el merchandising de samarretes, bufandes o pilotes de futbol. Un model d’aquestes samarretes i les pilotes porten inscrita la paraula ‘Nyaputaspa’, que representa ‘puta Espanya’ escrit de forma desorganitzada. Manel Vidal va fer una de les seves intervencions a Zona Franca vestit amb una d’aquestes samarretes. La presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Rosa Romà, ha explicat que li ha prohibit que ho torni a fer.

A La Sotana, però, els quatre treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio se senten prou lliures com per cridar ‘puta Espanya’. Joel Díaz presenta cada dia Zona Franca cridant d’entrada ‘puta nit i bona Espanya’. Porta 40 programes fent-ho i ningú li ho ha prohibit. Andreu Juanola, que modera les tertúlies de La Sotana, va acomiadar l’últim programa de l’any dient “ens veiem el 2023, de moment seguirem amb La Sotana. Bon any, visca el Barça, visca Catalunya i puta Espanya!”. I tots van cridar i aplaudir.

 

 

 

(Visited 1.720 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari