Per què Alay carrega contra el Gremi de Restauració de Barcelona?

Josep Lluís Alay
Josep Lluís Alay a TV3

El responsable de l’oficina de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, Josep Lluís Alay, ha criticat el Gremi de Restauració de Barcelona arran de l’anunci de Nadal que ha publicat a Twitter. Concretament, perquè una de les publicacions en el qual comparteixen el vídeo està escrita en castellà, fet que ha indignat Alay.

“La piulada patrocinada en espanyol perquè ‘els entengui tot el món’. Pobra Barcelona. Vergonyós”, ha comentat la mà dreta de Puigdemont a Twitter, obviant que una setmana abans el Gremi de Restauració havia compartit l’anunci en una piulada en català. A més, l’espot publicitari és íntegrament en llengua catalana.

Per la seva banda, la plataforma sindical de repartidors Riders x Derechos també ha carregat contra l’anunci del gremi de restauradors, però per un motiu ben diferent. Ho han fet perquè Glovo i Uber Eats, dues empreses que incompleixen la llei rider, apareixen com a patrocinadors de l’espot juntament amb el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat.

“Empreses que es neguen a complir la legislació, condemnades per vulnerar drets laborals dels seus treballadors i defraudar milions d’euros a la Seguretat Social com Glovo i Uber Eats comparteixen patrocini amb el Departament d’Empresa i Treball. Quin sentit té?”, ha denunciat la plataforma sindical a través d’una piulada.

(Visited 249 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari