CaixaBank porta el Nadal al metavers amb una activitat per a nens a la realitat virtual

CaixaBank convida enguany als seus clients a viure el Nadal més innovador en els seus centres ‘all in one’, situats a València, Barcelona, Madrid, Burgos i Eivissa. Els nens que acudeixin entre el 26 i el 29 de desembre a aquests centres podran gaudir d’una experiència memorable en el metavers. A través d’unes ulleres de realitat virtual, els més petits podran endinsar-se en un univers nadalenc amb diferents activitats.

A través d’aquesta experiència, els nens que participin tindran l’oportunitat de descobrir el metavers d’una manera divertida i, a més, didàctica. L’experiència consistirà en un recorregut en el qual els participants podran interactuar amb elements nadalencs virtuals, des de llançar boles de neu, saltar obstacles, trobar objectes seguint pistes, fins a arribar a una última fase: deixar un regal virtual al peu d’un arbre anomenat “L’Arbre dels Somnis”, en homenatge a la iniciativa del mateix nom que CaixaBank impulsa cada any perquè nens en situació de vulnerabilitat també tinguin el seu regal de Nadal.

La creació d’un metavers nadalenc s’emmarca en tota la programació d’experiències que durant aquest Nadal s’oferiran als clients de l’entitat en els cinc centres ‘all in one’, que compten amb una espectacular decoració nadalenca que combina disseny i tecnologia, mantenint l’essència d’aquest model d’oficines de CaixaBank.

Entre les diferents activitats previstes, dimarts 3 de gener, de 10h a 14h i de 15:30h a 18h, un Patge Real estarà a cadascun dels centres ‘all in one’ recollint les cartes dirigides als Reis Mags. A més, l’entitat durà a terme un ‘CaixaBank Talks’ amb els Reis Mags el dia 4 de gener a les 17:30h, que se celebrarà de manera presencial al ‘all in one Madrid’ i es retransmetrà en streaming per a tots els clients i empleats de CaixaBank.

La iniciativa forma part de totes les accions d’experimentació que des de l’entitat financera s’estan pilotant en el metavers amb l’objectiu d’explorar aquest nou món virtual i trobar oportunitats que permetin oferir experiències enriquidores als clients en nous canals.

‘all in one’, els centres flagship de CaixaBank

La innovació en el canal oficina és una constant a la trajectòria de CaixaBank. L’any 2019, l’entitat va posar en marxa el nou concepte d’oficines ‘all in one’, els seus centres flagship que ofereixen als clients una experiència única que va més enllà de l’àmbit financer. Els centres ‘all in one’ ofereixen, en superfícies d’entre 1.500 i 3.000 metres quadrats, atenció especialitzada per a tots els models de negoci financer, tant per a particulars, com per a autònoms i empreses. A més, aquest model d’oficines ‘all in one’ suposa una transformació completa de l’experiència del client financer, gràcies, sobretot, a l’aplicació de la tecnologia per a innovar en tots els elements característics d’una oficina bancària.

L’experiència d’‘all in one’ es completa amb una programació d’activitats mensuals, com xerrades, ponències, taules rodones i esdeveniments sobre tota mena de temes d’interès.

La innovació de CaixaBank en el metavers

2022 ha estat un any important per a l’exploració de les aplicacions del metavers i Grup CaixaBank ha liderat projectes d’innovació en aquest àmbit, com l’oficina bancària en la realitat virtual de BPI o l’espai imaginLAND, creat per imagin com a rèplica en 3D del seu imaginCafé físic.

Així mateix, CaixaBank ha establert amb Microsoft un acord estratègic d’innovació conjunta amb l’objectiu de potenciar l’aplicació de la Intel·ligència Artificial (IA) en noves solucions financeres, així com crear nous entorns de treball innovadors situats en el metavers.

(Visited 71 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari