Feijóo: “El PSOE ha afeblit més l’Estat que els independentistes”

El líder de l'oposició ha destacat la sinceritat dels republicans i els postconvergents: “Mai han ocultat els seus objectius”

Alberto Núñez-Feijóo, president del PP
Alberto Núñez-Feijóo, president del PP.

El líder de l’oposició, Alberto Núñez-Feijóo, ha criticat al PSOE per haver debilitat l’Estat més que ERC i Junts: “Mai un president del Partit Socialista ha governat amb independentistes a les Corts. Des d’aquest punt de vista, el PSOE ha afeblit més l’Estat del que l’han fet els independentistes”.

El president del PP ha destacat la sinceritat dels republicans i els postconvergents a una entrevista concedida a El Periódico de Catalunya: “Els independentistes mai han ocultat els seus objectius. El seu objectiu és esqueixar una part del territori de la nació espanyola, un referèndum d’autodeterminació i, per tant, la independència. No han enganyat a ningú”.

Feijóo ha indicat que Sánchez ha fet exactament és el contrari de tot el que ha promès”: “El que ens ha enganyat ara és Sánchez, perquè va concórrer a les eleccions dient coses per a les quals va ser votat: mantenir el delicte de sedició, agreujar les penes per corrupció, que els jutges triïn als jutges, per tant, major independència judicial, no indultar als condemnats per el ‘procés’…”.

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari