Collboni guanyaria les eleccions a Barcelona amb tres regidors més que el 2019

Un sondeig de Metroscopia diu que el socialista treu set punts a Colau i que 1 de cada 4 barcelonins votaria al candidat del PSC

Ada Colau i Jaume Collboni
Ada Colau i Jaume Collboni

Una enquesta de Metroscopia, publicada per 20 minutos, diu que el PSC amb el 24,3% dels vots, amb Jaume Collboni com a cap de llista, es distanciaria entre set i vuit punts percentuals dels seus rivals en les eleccions municipals del pròxim mes de maig a l’alcaldia de Barcelona. L’enquesta diu que la candidatura de l’actual alcaldessa, Ada Colau, amb BComú rebria el 17,4% dels vots, Junts el 16,5% de suports i ERC el 16,2%.

L’Ajuntament de Barcelona té 41 regidors i la majoria absoluta està en 21 de ellos. En aquest context, Metroscopia diu que pel que fa al repartiment de regidors al consistori de la capital catalana, el PSC, obtindria 11-12 representants, BComú entre 8 i 9 regidors, ERC i Junts entre 7 i 8, la CUP tornaria a entrar a l’Ajuntament de Barcelona amb 2 o 3 regidors, el PP manté representació amb 2-3 representants i Vox entraria en el Consistori amb 2-3 regidors.

L’enquesta també deixa en evidència la insatisfacció de la majoria dels ciutadans de Barcelona pel que fa a la gestió que ha fet el govern de Colau en els darrers anys al capdavant de l’Ajuntament. A la pregunta: Com valoraria vostè la gestió realitzada per l’Ajuntament de Barcelona en els últims tres anys?, el resultat és que un 30% considera que ha estat dolenta i el 31% molt dolenta; per contra un 27% pensa que la gestió ha estat bona, i només un 4% molt bona.

(Visited 129 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari