Per quines crítiques es justifica Josep Rull?

Rull i Calvet, en el concert de Serrat

A Josep Rull li han plogut crítiques a Twitter per haver publicat que va gaudir, acompanyat del també exconseller Damià Calvet, d’un dels concerts de la gira de comiat de Joan Manuel Serrat.

“Escoltar Cançó de matinada, La Tieta, Mediterráneo o Pare en directe m’ha transportat al més pregon de la meva infantesa amb la mare. Una combinació de sentiments difícil d’explicar”, ha dit sobre l’actuació d’un artista a qui considera “un autèntic gegant de la música d’aquest país”.

Les expressions de rebuig a Serrat i els retrets a Rull han predominat entre les reaccions. Una, però, ha provocat la rèplica de l’exconseller de Territori.

Laura Ormella, la que va ser candidata de Primàries Catalunya a les eleccions al Parlament del 2021, li ha dedicat aquest comentari: “De veritat vas al concert d’un senyor que va aplaudir el teu empresonament? I després vas donant lliçons de lluita de dignitat. AHAHAHAHAHAHA”.

Rull ha considerat oportú respondre: “Va venir a la presó a visitar-nos expressant el seu rebuig a l’empresonament. I això no és cap anècdota”.

(Visited 281 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari