Griñán haurà d’ingressar a la presó en el termini de deu dies

L'Audiència de Sevilla desestima el darrer recurs i haurà de complir la pena de 6 anys per malversació

José Antonio Griñán

L’Audiència de Sevilla ha desestimat els recursos dels condemnats per la peça política del cas ERO i ha requerit a set d’ells, entre els quals hi ha l’expresident de la Junta José Antonio Griñán, perquè ingressin voluntàriament a la presó en un termini de deu dies.

Ha dictat una interlocutòria, datada aquest dijous, en què desestima els recursos de súplica presentats per vuit dels condemnats a presó per aquest cas, tots ells exalts càrrecs de la Junta d’Andalusia, contra la resolució en què el tribunal va denegar suspendre les penes privatives de llibertat mentre es tramita l’indult.

Tot i això, encara que desestima el recurs presentat per la defensa de l’exviceconseller d’Ocupació Agustín Barberá, suspèn el seu ingrés a la presó fins que es tramiti la suspensió de l’execució de la pena sol·licitada per la seva defensa perquè està pendent d’un informe del metge forense en patir una malaltia molt greu.

L’Audiència requereix, per tant, als set perquè en el termini de deu dies naturals ingressin voluntàriament en un centre penitenciari, termini que començarà a comptar a partir del divendres 23 de desembre, quan es produeix la notificació efectiva als procuradors, segons ha informat el TSJA.

(Visited 64 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari