El Govern preveu tenir pressupostos en vigor al febrer

La consellera Mas afirma que les propostes fiscals de Junts suposarien una pèrdua de 700 milions d'euros

La consellera d’Economia de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Mas, ha afirmat que el govern català preveu tenir els pressupostos de l’any que ve en vigor al pròxim mes de febrer. Natàlia Mas ha afirmat que “la nostra idea seria aprovar els pressupostos a principis de gener, debatre’ls al Parlament i que entrin en vigor al febrer”.

La consellera Mas, en declaracions a Els matins de TV3, ha declarat que “esperem que d’aquí poques setmanes puguem veure un acord. Ja hem tractat tots els temes sectorials”. Natàlia Mas ha afegit que “ens queda treballar l’acord final de pressupostos”, i que “estem treballant en paral·lel amb Junts i el PSC”.

Mas ha aprofitat per dir que “les propostes fiscals de Junts suposarien una pèrdua d’ingressos per a la Generalitat d’uns 700 milions d’euros”. La consellera d’Economia ha afegit que “amb les xifres sobre la taula, no soc partidària d’actualitzar els trams autonòmics de l’IRPF”.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari