ERC allarga la mà al PSOE pel poder judicial: “No els deixarem tirats”

Rufián dona la benvinguda als socialistes "a la guerra judicial" i recorda que ja els van advertir que passaria

    El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián

    El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha oferit al govern del PSOE i Unides Podem la col·laboració del seu grup parlamentari per tramitar la proposició de llei amb les dues esmenes a la reforma del Codi Penal suspeses pel Tribunal Constitucional. En la sessió de control, Rufián ha recordat al president del Govern central, Pedro Sánchez, que ja els van advertir de l’existència d’un “atac judicial orquestrat per la dreta”.

    Benvinguts i benvingudes a la guerra judicial que es va emprendre fa uns anys en la seva democràcia exemplar contra segons qui. Vostès ja són els següents”, ha manifestat el portaveu republicà, que ha allargat la mà a Sánchez per possibilitar la renovació del poder judicial. “Potser ens hem d’involucrar en els canvis”, ha assenyalat Rufián, que ha recordat que “ERC, durant molts anys, es va queixar de la interpretació capciosa del Codi Penal, i no s’ha canviat fins que ens hi hem involucrat”.

    “La diferència entre vostès i nosaltres és que nosaltres no els deixarem tirats”, ha destacat el portaveu d’ERC, que ha aclarit que el seu suport al PSOE i al Govern central és només “per dignificar la democràcia”, perquè “abans que independentistes som demòcrates”, ha conclòs Rufián.

    (Visited 42 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari