L’exvicepresidenta de l’Eurocambra admet que coneixia la trama de suborns de Qatar

Eva Kaili confessa que va demanar al seu pare que amagués els diners en efectiu que hi havia a casa d'ella

    L'exvicepresidenta de l'Eurocambra, Eva Kaili

    L’exvicepresidenta de l’Eurocambra Eva Kaili, detinguda i destituïda arran de l’esclat de la presumpta trama de suborns coneguda com a Qatargate, ha confessat que coneixia l’existència d’aquest entramat de pagaments en el qual també estarien implicats la seva parella, Francesco Giorgi, el seu pare, Alexandros Kaili, i l’exeurodiputat italià Antonio Panzeri, considerat el líder de la trama. Segons han publicat els diaris Le Soir i La Reppublica, l’eurodiputada ha admès davant del jutge la implicació de la resta de persones investigades.

    “És cert que coneixia les activitats del senyor Panzeri i sabia que hi havia maletes plenes de diners a casa meva”, ha declarat Kaili, que també ha confessat haver demanat al seu pare que amagués part de l’efectiu que guardava al seu domicili. De fet, el pare de la ja exvicepresidenta de l’Eurocambra va ser detingut el passat 10 de desembre, quan marxava d’un hotel amb una maleta plena de diners.

    Segons els mitjans citats, l’eurodiputada va tractar manipular les proves avisant altres implicats com el seu pare i Panzeri sobre la investigació. El pròxim dijous 22 de desembre Kaili compareixerà en audiència davant la Cambra del Consell, el president de la qual decidirà si la manté en presó preventiva o la deixa en llibertat provisional.

    (Visited 56 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari