Sàmper responsabilitza Madí de la seva destitució com a conseller d’Interior

L'extitular d'Interior ha denunciat "pressions asfixiants" de qui va ser la mà dreta d'Artur Mas

  L'exconseller d'Interior Miquel Sàmper a RAC1

  Foto: @elmonarac1

  L’exconseller d’Interior Miquel Sàmper ha acusat David Madí, exdirigent de CDC i mà dreta d’Artur Mas quan era president de la Generalitat, d’estar al darrere de la seva destitució com a titular d’Interior, i ha assegurat que va rebre molta pressió per part del convergent perquè no fes cap canvi en la cúpula del departament. “No toquis a ningú, perquè tothom és meu”, li hauria dit Madí a Sàmper quan l’exconseller va assumir el càrrec, segons ha explicat en una entrevista a RAC1.

  Sàmper ha afirmat que si no va continuar com a titular d’Interior va ser perquè Madí va maniobrar per apartar-lo, ja que va decidir fer fora l’exsecretari general del departament Brauli Duart, un home de “l’absoluta confiança” de l’exdirigent de Convergència. “Madí té la capacitat de posar i treure consellers, almenys després de les eleccions del 14-F”, ha manifestat Sàmper, que ha destacat la bona relació de Madí i l’exsecretari general de Junts, Jordi Sànchez.

  L’exconseller d’Interior ha denunciat “pressions asfixiants” de qui va ser la mà dreta de Mas, i ha assegurat que “mai havia rebut tanta pressió, i tinc 56 anys”. Respecte a les declaracions de Madí en les quals va acusar Sàmper de ser “fullaraca” i un “peó”, l’extitular del departament s’ha defensat assenyalant que “el que vaig evitar és ser un peó seu”. “Tenir la llibertat de no dependre de ningú en res a la vida val molt”, ha conclòs Sàmper.

  (Visited 153 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari