Quina explicació ha donat TV3 de la censura de part de l’entrevista a Jair Domínguez a ‘Zona Franca’?

Cap ni una. TV3 ha intentat que no s’escampés massa la notícia i se n’ha sortit força bé. El dilluns 12 de desembre, Zona Franca havia anunciat que comptaria amb la presència de la periodista Chelo García Cortés. Finalment, però, qui va ser entrevistat aquell dia pel presentador, Joel Díaz, va ser Jair Domínguez. La raó que va donar Zona Franca al seu Twitter per justificar l’absència de García Cortés és que estava malalta.

Normalment, Zona Franca dura aproximadament una hora. El programa del dia 12 només va durar 49 minuts. La raó és que van desaparèixer uns deu minuts de l’entrevista a Jair Domínguez. Quan portaven vint minuts d’entrevista es va interrompre sobtadament, van aparèixer unes imatges de recurs amb el títol del programa i va seguir com si res no hagués passat. Quan es va tallar l’entrevista, Domínguez estava parlant del judici a què es va veure sotmès arran d’un programa de TV3 emès fa deu anys en el qual disparava contra una imatge del Rei Joan Carles. “Tinc el retrat de Joan Carles tacat de sang a casa. Algun dia el subhastaré”, va explicar. Díaz va oferir-l’hi 40 euros per comprar-li. Domínguez va dir que li semblava molt poc perquè era un dibuix d’Oriol Malet i va ser aleshores quan, sobtadament, es va tallar l’entrevista.

Zona Franca s’enregistra una estona abans de la seva emissió. Això va permetre tallar la part que no va veure’s en directe i que tampoc no apareix al vídeo a la carta que es va pujar al portal d’Internet de Zona Franca a la CCMA. Alguns usuaris van demanar explicacions a Twitter d’aquesta censura. “Censura a la CCMA? Què ha passat?”, va dir un. “Com no expliquin això, perdran tota credibilitat”.

No ho han explicat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides