L’Audiència Nacional arxiva el cas sobre la caixa ‘B’ del PP

El jutge Pedraz considera que no es pot demostrar que el partit rebés donacions per favors públics

Luís Bárcenas

L’Audiència Nacional arxiva el cas sobre els papers de Luis Bárcenas i les donacions a la caixa B del PP. El jutge Santiago Pedraz, que investiga la trama, considera que no es pot demostrar que el Partit Popular rebés donacions d’empresaris directament per aconseguir favors públics.

Es tracta d’una part del cas Gürtel on l’Audiència Nacional investigava les presumptes donacions d’empresaris que hauria rebut el PP a canvi d’adjudicacions públiques. El jutge arxiva la peça perquè considera que no hi ha prou proves per relacionar una cosa amb l’altra.

Assegura que no hi ha proves, per tant, per relacionar les donacions que feien aquests empresaris amb els contractes públics que després rebien les seves empreses.

L’octubre de l’any passat, l’Audiència de Nacional ja va sentenciar el cas de la caixa B del PP condemnant Bárcenas a dos anys de presó. És la sentència que també va assenyalar la formació com a responsable de la trama.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides