ATM prohibeix els patinets elèctrics als transports públics des d’aquest dilluns

La mesura, aprovada per sis mesos, s’aplica mentre s’elabora una normativa d’ús específica

Metro de Barcelona

El consell d’administració de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) aprova aquest dilluns la prohibició d’accedir a transports públics amb patinets elèctrics, ha avançat La Vanguardia. La prohibició s’aplicarà en els trens de Renfe, Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), autobusos, tramvies i metro.

La mesura s’ha adoptat com a reacció als incendis per sobreescalfament de bateries dels patinets, en concret per l’ocorregut aquest novembre a Sant Boi de Llobregat en un vagó de FGC, i tindrà una vigència de sis mesos, en principi, un període durant el qual s’elaborarà una normativa d’ús específica.

Aquesta regulació determinarà si es prohibeix definitivament l’accés a aquests vehicles a transports públics o si només es limita la prohibició a la càrrega de les bateries en el seu interior.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides