Anna Grau vol ser l’alcaldable de Cs a Barcelona

La diputada anuncia que concorrerà a les primàries com “un acte d’entrega al partit” i demanant “un vot de confiança”

Anna Grau

La diputada de Cs al Parlament de Catalunya Anna Grau ha anunciat que es presentarà a les primàries del partit taronja per mirar de ser escollida candidata a l’alcaldia de Barcelona.

“Em poso humilment a disposició del partit i de tots els votants per fer un salt cap al retrobament i la confiança”, ha manifestat en una entrevista concedida a La Vanguardia.

En el tuit amb què ha difós l’enllaç a l’entrevista, Grau ha demanat “un vot de confiança” no només per a ella, sinó també “per a Barcelona, per a la cavalleria taronja”, abans d’afegir que “no hem de conformar-nos amb el que hi ha”.

“Hi ha una situació inesperada a l’Ajuntament de Barcelona. Teníem una candidatura que ha estat dinamitada pel destí. És greu i algú ha de fer un pas al capdavant”, ha considerat la diputada en declaracions a La Vanguardia, en la qual ha proclamat que fa “un acte d’entrega al partit”.

Sobre Manuel Valls, el candidat que va encapçalar la candidatura de Ciutadans el 2019, denominada Barcelona pel Canvi, Grau ha recordat que va alertar que els portaria “a la ruïna” i ha assegurat que, a diferència de Valls, la seva idea de ciutat és incompatible amb fer alcaldessa Ada Colau. “Puc donar el vot a qualsevol proposta. L’única línia vermella és Colau”, ha dit, això sí, descartant una coalició amb el PP i Valents.

(Visited 91 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari