La CUP denuncia una agressió al diputat Carles Riera en un desnonament a Barcelona

El parlamentari ha afirmat que l'Ajuntament liderat per Ada Colau menteix en la dissolució dels antidisturbis

Carles Riera, diputat de la CUP al Parlament de Catalunya
Carles Riera, diputat de la CUP al Parlament de Catalunya.

La CUP ha denunciat que la Guàrdia Urbana de Barcelona ha agredit a veïns que es manifestaven en contra d’un desnonament a un bloc propietat de l’Ajuntament de Barcelona al barri de les Corts. Carles Riera, diputat de la CUP al Parlament de Catalunya hi era entre les persones mobilitzades que han estat agredides.

El Grup d’Habitatge de les Corts i el Grup d’Habitatge de Sants van ocupar l’habitatge per protegir a les famílies en situació de vulnerabilitat. Els antidisturbis de la Guàrdia Urbana han anat a desallotjar l’edifici, on hi havia una vintena d’activistes que s’hi oposaven.

Riera ha denunciat que l’Ajuntament liderat per Ada Colau menteix en la dissolució dels antidisturbis. “Aquests són els antidisturbis de la Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona, que Barcelona en Comú diu haver dissolt, desnonant avui quatre famílies vulnerables amb menors”, ha expressat.

(Visited 158 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari