La dona assassinada a Lleida havia denunciat dues vegades al seu marit per maltractament

L'espòs va ser ingressat a un centre de salut mental i els cinc fills, que són menors d'edat, van ser acollits per un familiar pròxim

Irina Mihaela (Mossos d'Esquadra)
Irina Mihaela (Mossos d'Esquadra).

Els Mossos d’Esquadra han trobat el cadàver d’Irina Mihaela, de 34 anys, al traster de la residència familiar, a Lleida. La suposada víctima del que seria el vuitè homicidi masclista del 2022 havia denunciat dues vegades per maltractament al seu marit, que ha estat detingut per la policia, segons fonts consultades per El Periódico de Catalunya.

Irina va denunciar a la seva parella en el 2009 i en el 2019. Els Mossos d’Esquadra, per ordre judicial, van protegir la dona després de la primera denúncia. Quan la vigilància policial va acabar, Irina va tornar amb el seu marit.

En el 2019 la dona va denunciar al seu maltractador i els Mossos van tornar a protegir-la per la seva seguretat. Durant aquest temps, Irina i el seu marit van desaparèixer i van tornar a Romania, la seva terra natal, de manera voluntària, segons la policia catalana.

La setmana passada, la família d’Irina va denunciar la seva desaparició. El marit va ser ingressat a un centre de salut mental i els cinc fills, que són menors d’edat, van ser acollits per un familiar pròxim. Els Mossos estan investigant si Irina va morir assassinada pel seu marit.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari