David Madí acusa els Mossos de prevaricació per investigar-lo

L'empresari i exsecretari de Comunicació de CDC se sent víctima de la batalla interna de la policia

David Madí, amb Artur Mas

David Madí ha trencat el seu silenci a RAC1, i ho ha fet disparant a tort i a dret contra part de l’antiga cúpula dels Mossos d’Esquadra. L’empresari, consultor i exsecretari de Comunicació de CDC ha acusat els agents que l’han investigat de “prevaricar” elaborant informes contra ell que després haurien filtrat.

Madí veu en la manera d’actuar d’alguns mossos “tècniques de clavegueram”, i ha carregat contra els “mini-Villarejos” que, segons ell, “també hi ha a Catalunya”. Inicialment, ha evitat donar noms, però ha acabat admetent que es referia a l’intendent Toni Rodríguez, l’excap de la Divisió d’Investigació Criminal destituït fa 10 mesos, i al seu entorn.

L’Audiència Nacional investiga Madí per, presumptament, haver actuat com a intermediari en el suposat finançament il·legal de Convergència Democràtica entre els anys 2009 i 2011. En un informe, els Mossos i la Guàrdia Civil sostenen que era el mitjancer entre Telefónica, Gas Natural i Repsol, i el partit: les companyies pagaven comissions a CDC a canvi de contractes a través de la productora Triacom, amb qui Madí col·laborava.

Però ell ho nega tot. Atribueix l’informe dels Mossos a la “guerra de faccions” dins de la policia catalana, que hauria començat el gener d’aquest any, quan el conseller Joan Ignasi Elena va destituir el major Josep Lluís Trapero i altres alts càrrecs del cos, com el cap de la Divisió d’Investigació Criminal.

(Visited 95 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari