Absolts tots els acusats del cas Neymar 2

L’Audiència de Barcelona no considera acreditats els delictes d’estafa i corrupció entre particulars

Sandro Rosell i Neymar
Sandro Rosell i Neymar

La secció sisena de l’Audiència de Barcelona ha absolt l’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell, l’exfutbolista blaugrana Neymar, el pare d’aquest, i l’expresident del Santos FC Odilio Rodrigues, així com al mateix club de futbol brasiler, el Barça i la consultora N&N, tots ells acusats del denominat cas Neymar 2.

La sentència, coneguda aquest dimarts, no troba acreditat, considerant la prova practicada, que es cometessin els delictes d’estafa i corrupció entre particulars. En concret, no considera provat que existís la finalitat de perjudicar el fons brasiler DIS, propietàri d’un 40% dels drets federatius de Neymar.

La Fiscalia havia arribat a demanar cinc anys de presó i el pagament de 10 milions d’euros de multa per a Rosell, que ara ha sumat una nova absolució als tribunals, i dos anys de presó i una multa pel mateix import per a Neymar, però va retirar totes les acusacions durant el judici, celebrat entre el 17 i el 31 d’octubre, i va demanar l’absolució dels acusats.

La demandant original, DIS, que reclamava un percentatge superior del que va percebre corresponent a la prima de fitxatge abonada pel Barça al futbolista, havia mantingut l’acusació fins ara, tot i que havia rebaixat les seves pretensions fins als quatre anys de presó per a Rosell i als dos anys per a Neymar.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari